среда, 16 мая 2018 г.

Заявка

Всім привіт, хочу спробувати свої сили до чудової команди WOOD chic мені дуже полюбляю чипборд і майже завжди його використовую для робот, а також подобаються дизайни чипборда Олічки, такі класні витончені і круті, і в останій день все таки зібралася і подаю заявку до набору в ДК:



Почну з початку, мене звати Марина Євтушенко, мені 26 років, маю улюбленого чоловіка і нашого маленького і не посидючого синочка. Проживаю в одній із центральних областей України, а саме в  Дніпропетровскій у невеличкому місті П'ятихатки. За фахом я вчитель математики, але після університету працювала півтора роки в дитячому садочку. Зі скрапом познайомилася 3 роки тому, коли захотіла зробити альбом про перший рік життя синулі, а потім якось не було часу, але всеодно дивилася відео, роздивлялася роботи і півтора роки тому вперше опубліковала першу роботу в блозі і після цього закрутилося і одне можу скажати, що без скрапа незнаю, що вже буду робити. З самого дитинства полюбляю малювати, але більше виходить змальовувати, люблю вишивати хрестиком, в'язати крючком навчилася за скрапу, люблю щось цікаве робити своїми ручками і дуже люблю фетрик, для свого синочка пошила вручну розвиваючу книжку, так як немаю швейної машинки лише було велике бажання зробити і знаєте йому вона так подобається, завжди полюбляє з нею грати.  
Мої остані три роботи:
Нежная детская рамочка для фото, в останій час дуже подобається робити такі рамочки


Детская летающая открытка - лістівка простенька, але така весела і пустотлива


Дві серії АТС для СП "Необычные АТС", для кожного етапа зробила по дві АТС з цікавими і даже прикольними елементами, хто хоче зайдіть подивіться:


І мої три улюблені роботи з використанням чипборда, важкувато було відібрати ці роботи, бо в останій час майже всі мені подобаються:   
Мій перший міні-альбом "Мгновенье - это маленькая жизнь"







Сторіночка про мого маленького синочка "Памятные моменты украшают жизнь":


Альбом в стиле прованс, моя перша робота в цьому стилі, працювавши над ним отримала колосальне задоволення:







Люблю дуже дитячу тему, бо дітки, то наша сама більша радість і втіха, по натхненню роблю чоловічі роботи і дуже люблю стиль шеббі і прованс, також подобається ММ, пробувала стиль CAS і  винтаж, а ще скільки всього хочеться спробувати. Також хочу спробувати свої сили в команді, хочу більше розвиватися, вчитися і просто отримувати задоволення від процесу. Над подачою робіт і над фото працюю. Я відповідальна, пунктуальна і краще спочату сто раз перепитаю, а потім зроблю. Знаю, що маю мало досвіду, але маю велике бажання працювати і потрапити до вашої чудової команди. 
Дякую за увагу!

8 комментариев:

  1. Мариночка, я буду за тебя болеть, удачи!

    ОтветитьУдалить
  2. Мариночка, удачи в наборе! Ты очень быстро развиваешься и твои работы все лучше и лучше)

    ОтветитьУдалить
  3. Мариночка, какие душевные и прекрасные работы, желаю удачи в наборе!!!!!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Танюша, спасибо большое за поддержку, очень приятно)))

      Удалить
  4. Дуже багато ніжності) Бажаю успіху!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Наденька, спасибо большое и за тебя тоже буду держать кулачки)))

      Удалить